Een keuzemoment, wij doen verschillende dingen die ogenschijnlijk niet technisch niet kunnen, maar ja dat is nou net al vele jaren ons terrein.

Voor velen is electro allergie, of electro magnetische overgevoeligheid, of electro hypersensitiviteit of allerlei andere beschrijvingen van mensen die ziek worden van electronica of velden een ver van het bedshow. Er zijn weinig ECHT werkende oplossingen en veel doodlopende wegen. Wij zijn hier al vele jaren specialist in en hebben zonder opschmuck en fratsen, recht toe, recht aan, degelijke oplossingen.

KLIK OP DE DOODLOPENDE WEG, EN ONTDEK EEN NIEUWE WERELD

Een andere tak van sport die we al vele jaren beoefenen is het bouwen van muziek installaties, en dan niet van het herrie type, maar iets heel byzonders, waarvan velen een set hebben staan en nooit meer iets anders willen. Waar er velen zijn die herrie installaties produceren, wij bouwen muziek instrumenten die een heel orkest 1 op 1 weergeeft in 3D in plaats van Stereo. klik op de gehoorsbescherming als dit iets is om meer van te weten.

Het derde wat niet schijnt te kunnen is degelijk diagnose stellen, en degelijk programmeren, iedereen die gek is op zijn storingen, moet vooral niet op de lampjes klikken, maar vooral van zijn storingen genieten, want onze agenda is toch al overvol van mensen die wel geklikt hebben, of op andere wijze tot het inzicht gekomen, dat wij wel dingen kunnen die anderen voor onmogelijk houden.

WAT WIJ AL VELE JAREN DOEN, EN VOOR ONWETENDEN NIET SCHIJNT TE KUNNEN, IS VOOR VELEN DIE IETS MEER VERSTAND VAN ZAKEN HEBBEN, AL JAREN EEN “BRON VAN INSPIRATIE” ZULLEN WE MAAR ZEGGEN, VAN AL ONZE TECHNIEKEN HEBBEN WE AL VOORBEELDEN VAN GEDEELTELIJKE KOPIEEN, DISSERTATIES OP KLEINE ELEMENTEN VAN ONZE TECHNIEKEN EN BOEKEN DIE TOT STAND GEKOMEN ZIJN MET ONZE KENNIS EN ERVARING IN HANDEN, OFWEL ER VALT NOG VEEL TE LEREN VOOR DIEGENEN DIE DENKEN DAT WAT WIJ AL VELE JAREN DOEN NIET KAN.

ALS HET ALLEMAAL TEVEEL WORDT: HIER KUNT U VLUCHTEN NAAR DE GEWONE BEKROMPEN WERELD VAN ALLEDAG EN GENIET VAN UW KLEINE WERELD EN VERBREED HEM VOORAL NIET: KLIK OP UW NOODUITGANG!